آزمایش ساکارز عسل گل های گرمسیری (شکروک) | عسل ارگانیک طبیعت
آخرین خبرها
خانه - > آزمایش ساکارز عسل گل های گرمسیری (شکروک)

آزمایش ساکارز عسل گل های گرمسیری (شکروک)

این برگه آزمایش درصد ساکارز عسل شکروک،که یکی از معیارهای مهم در تشخیص تغذیه ای بودن عسل می باشد، را نشان می دهد. این آزمایش در آزمایشگاه رازی شیراز انجام شده است. عسل تغذیه ای به عسلی می گویند که زنبوردار زنبور را با آب و شکر، شیره خرما و امثال اینها تغذیه می کند. بر اساس استاندارد ایران درصد ساکارز باید کمتر از ۵ درصد باشد تا عسل تغذیه ای محسوب نشود. این مقدار برای آمریکا و اروپا ۳ درصد است. همانطور که ملاحظه می کنید درصد ساکارز نمونه عسل شکروک ۰٫۹۵ درصد می باشد که بسیار پایین تر از حد مجاز است و این نشانگر کیفیت بالای عسل می باشد.

برخی منابع عسل هایی با درصد ساکارز کمتر از ۱ درصد را عسل های درمانی می نامند و معتقدند اثر درمانی این عسل ها به مراتب بیشتر سایر عسل ها می باشد.

ناگفته نماند برخی از عسل ها مانند عسل بهارنارنج به خاطر وجود ساکارز بالا در شهد بهارنارنج، درصد ساکارز آنها بیش از ۱۰ درصد هم می شود. و درصد ساکارز عسل کنار اندکی کمتر از ۵ درصد می باشد.

shekarook

در صورتی که مفهوم پارامترهای موجود درشیت آزمایشگاهی را نمی دانید، می توانید با مراجعه به اینجا با این پارامترها و مفهوم آنها آشنا شوید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

1 + هفت =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>