آزمایش ساکارز عسل مرکبات | عسل ارگانیک طبیعت
آخرین خبرها
خانه - > آزمایش ساکارز عسل مرکبات

آزمایش ساکارز عسل مرکبات

این برگه آزمایش درصد ساکارز عسل مرکبات که یکی از معیارهای مهم در تشخیص تغذیه ای بودن عسل می باشد، را نشان می دهد. این آزمایش در آزمایشگاه رازی شیراز انجام شده است. عسل تغذیه ای به عسلی می گویند که زنبوردار زنبور را با آب و شکر، شیره خرما و امثال اینها تغذیه می کند. بر اساس استاندارد ایران درصد ساکارز باید کمتر از ۵ درصد باشد تا عسل تغذیه ای محسوب نشود. این مقدار برای آمریکا و اروپا ۳ درصد است. همانطور که ملاحظه می کنید درصد ساکارز نمونه عسل گون ۱٫۵۲ درصد می باشد که بسیار پایین تر از حد مجاز است و حتی استاندارد آمریکا و اروپا را در این پارامتر برآورده می کند. و این نشانگر کیفیت بالای عسل می باشد.

ناگفته نماند برخی از عسل ها مانند عسل بهار نارنج به خاطر وجود ساکارز بالا در شهد بهار نارنج، درصد ساکارز آنها بیش از ۱۰ درصد هم می شود. و درصد ساکارز عسل کنار اندکی کمتر از ۵ درصد می باشد.morakkabat

در صورتی که مفهوم پارامترهای موجود درشیت آزمایشگاهی را نمی دانید، می توانید با مراجعه به اینجا با این پارامترها و مفهوم آنها آشنا شوید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

6 + 6 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>