آزمایش ساکارز عسل گون | عسل ارگانیک طبیعت
آخرین خبرها
خانه - > آزمایش ساکارز عسل گون

آزمایش ساکارز عسل گون

تصویر زیر درصد ساکارز عسل گون که یکی از معیارهای مهم در تشخیص تغذیه ای بودن عسل می باشد، را نشان می دهد. این آزمایش در آزمایشگاه رازی شیراز انجام شده است. عسل تغذیه ای به عسلی می گویند که زنبوردار زنبور را با آب و شکر، شیره خرما و امثال اینها تغذیه می کند. بر اساس استاندارد ایران درصد ساکارز باید کمتر از ۵ درصد باشد تا عسل تغذیه ای محسوب نشود. این مقدار برای آمریکا و اروپا ۳ درصد است. همانطور که ملاحظه می کنید درصد ساکارز نمونه عسل گون ۱٫۴۸ درصد می باشد که بسیار پایین تر از حد مجاز است و حتی استاندارد آمریکا و اروپا را در این پارامتر برآورده می کند. و این نشانگر کیفیت بالای عسل می باشد.

ناگفته نماند برخی از عسل ها مانند عسا بهارنارنج به خاطر وجود ساکارز بالا در شهد بهارنارنج، درصد ساکارز آنها بیش از ۱۰ درصد هم می شود. و درصد ساکارز عسل کنار اندکی کمتر از ۵ درصد می باشد.

نتیجه تست آزمایش درصد ساکارز عسل گون

نتیجه تست آزمایش درصد ساکارز عسل گون

نتایجه آزمایش ساکارز نمونه عسل گون که در مردادماه امسال(۱۳۹۴) آزمایش شده است، در زیر مشاهده می شود. همانطور که مشخص است درصد ساکارز عسل گون فقط و فقط ۰٫۸۷ درصد می باشد که بسیار پائین است.

عرضه انواع عسل طبیعی و آزمایش شده، روغن زیتون، زعفران

نتیجه آزمایش ساکارز عسل گون، ساکارز زیر ۱ درصد می باشد.

در صورتی که مفهوم پارامترهای موجود درشیت آزمایشگاهی را نمی دانید، می توانید با مراجعه به طبیعت با این پارامترها و مفهوم آنها آشنا شوید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

4 × 4 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>